Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola
LATVIJAS EKOSKOLA
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5
     

Zaļās Vārnas Vēstis 2023./2024.m.g.


POP IELA, TALANTU KONKURSS, DISKOTĒKA

2019-04-08

22.marta pēcpusdienā Berģu skolā tika organizēts pasākums, kurā skolēni varēja radoši izpausties un parādīt savu talantu.

            Pasākumu atklāja viesis – reperis Artūrs Rikmanis, kurš klātesošajiem sniedza ieskatu hip-hopa mūzikā, izpildot vairākas dziesmas un aprunājoties ar publiku.

            Pēc nelielā koncerta līdzpārvaldes pārstāves – Katrīna un Tīna uzrunāja konkursu dalībniekus un aicināja žūriju ieņemt vietas. Žūriju veidoja līdzpārvaldē esošie skolēni Kristofers Neļķe, Kristiāna Everte un skolotāji Ilze Briņķe, Oskars Šestakovskis.

            Pēc žūrijas vērtējuma POP IELAS konkursā tika apbalvoti šādi dalībnieki - 1.vieta “1.a klases čaļi” (1.a klase), 2.vieta “Dancing stars” (4.b klase),. 3.vieta “Dejojošais septītnieks” (4.b klase), 

            Talantu konkursā balvu sadalījums bija šāds -  1.vieta Emīlijai un Marlēnai (4.a klase)  ar hip-hop deju, 2.vieta Julianai (4.b klase) ar akrobātikas un lokanības priekšnesumu, divas 3.vietas – Elīzai (2.b klase) ar dziesmu “Melu zeme” un Patrikam Oliveram (3.a klase) ar burvju trikiem. 9.klase apbalvoja savas klases izraudzīto simpātiju - Elīzu (2.b klase).

            Skatītāji ar lielu aizrautību vēroja drosmīgos un talantīgos bērnus.  Savukārt dalībnieki bija ļoti piedomājuši par savu skatuves tēlu, kustībām un rekvizītiem. Protams, ļoti gribas uzslavēt arī klašu audzinātājus un bērnu vecākus, kuri šajos priekšnesumos bija ielikuši daudz radošu domu un atbalstīja arī dalībniekus ar savu klātbūtni pasākuma laikā.

Pēc konkursa norises sekoja diskotēka, kurā šogad bērni dejoja īpaši aktīvi.

Pasākums bija tiešām izdevies un tam tika veltīts daudz darba. Tāpēc īpaši lielu paldies noteikti jāsaka līdzpārvaldes pārstāvjiem, kuri darbojās žūrijā - pasākuma vadītājām T.Sarmulei un K.T.Smilgai, čaklajiem palīgiem E.D.Grāpei, E.Cēsniekam, A.Indrikovam, M.Šņickovskai, L.P.Lepsim, A.Dāvidsonei, N.Troņajevai, D.Mednim zāles dekorēšanā.  Paldies skolas saimniekam E.Krampānam, kurš parūpējās par muzikālo noformējumu visa pasākuma laikā! Paldies skolotājiem par darbu konkursu žūrijā, dežūrskolotājiem, skolas dežurantam un medmāsai par kārtības nodrošināšanu! Paldies skolēniem par aktīvu līdzdalību un iesaistīšanos pasākumā!

Jācer uz neizsīkstošo radošumu un jauniem talantiem arī nākamā mācību gada pavasara pasākumā!

Foto šeit...

Video šeit...

 

Berģu skolas līdzpārvaldes koordinatore un DVAJ I.Smilga

2019-04-08


Arhīvs
     

Nākamā stunda 5.-9.kl:
15:05
9. stunda
***********
Nākamā stunda 1.-4.kl:

Stundu saraksts:
1.- 9. klase

Skolas himnas fonogramma

Skolas himnas teksts


Meklēšana ziņu arhīvā